reede, 21. november 2014

Suur üllatus

Suur üllatus

Olin 20.10 koolitusel Haapsalus, kui leidsin oma postkastist kirja MTÜlt Robootika, kes on LEGO Sihtasutuse ja LEGO FIRST LEGO League rahvusvahelise 9-16 aastaste laste robootikavõistluse ametlik esindaja Eestis. Kirjas oli: Oleme valinud Teie kooli laureaadiks LEGO Sihtasutuse 2014-2015 robootikastipendiumile... stipendium sisaldab LEGO MINDSTORMS robootikakomplekti (väärtusega 350 €)  ja LEGO FIRST LEGO League 2014-2015.a võistlushooaja roboti võistlusmatti (väärtusega 95 €)... Laureaadil kohustus osaleda alates  2014-2015.a võistlushooajast vähemalt 3 aastal  Eesti FLL võistlusel  2-10 lapsest koosneva meeskonnaga... Võistluse poolfinaal toimub 2015.a jaanuari alguses ja finaal 2015.a märtsi koolivaheajal...

Pidin langetama väga raske otsuse: kas olen nõus tegelema FLL meeskonnaga või ei. Kuna lapsed ja kool oleksid sellega palju võitnud, nõustusin.
Nii toimuski 6. novembril robootikastipendiumi üleandmine.
Kõigepealt tutvustasid kuuendikud roboteid, mille panid kokku WeDo legodest ja programmeerisid tegutsema arvuti abil.
















Siis tulid kingitused.















Ühispildil on Heilo ja Ramon MTÜst Robootika ja Hummuli robootikahuvilised.















Kohal oli ka ajaleht Valgamaalane, kelle fotod (Arvo Meeks/Valgamaalane) üles panin. Kõigest saab lugeda Valgamaalase 6. novembri digilehest ja 8. novembri paberlehest.
Suur tänu, MTÜ Robootika!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar